fredag 22 november 2013

Veckobrev inför v. 48


Hej!

Skridskoutflykten i onsdags var en härlig dag. Soligt väder att promenera i och det var riktigt kul att se barnen kämpa på isen. Många blåmärken på knäna blev det säkert eller ska vi kalla dem "modiga märken".  Stort tack till pappa Jacob som hjälpte oss att köra väskorna!

I veckan fick barnen hem en inbjudan till luciakväll på skolan. Torsdag 12 december kl.18:00 kommer barnen sjunga några sånger. Efteråt fikar vi med egen medhavd fika.




Läxa! På onsdag 27/11 kommer barnen att få hem ett uppdrag i väskan. Det handlar om att ta reda på vad olika saker kostar samt vad ordet valuta betyder. Barnen ska även kolla om det finns några pengar från andra länder hemma att ta med till skolan 4/12. Vi kommer nämligen att ha ett minitema tillsammans med åk2  som handlar om pengar. 

I dag fick barnen hem en informationslapp från skolinspektionen som kommer att besöka  Björndammen skola v.49. Titta i väskan!

Joakim är på semester så vikarien Oliver är med i klassen och på fritids. Jocke är  tillbaka 4/12.


Här ligger vår kompis Pi och vilar sig. Han har fått flytta in i klassrummet och barnen pysslar om honom  på bästa sätt.


Att tänka på inför v.48


måndag:    Idrott-gul grupp
                 
           
tisdag:    Idrott-grön grupp


onsdag:      Idrott- grön grupp   
                    Läsläxa
                  Alla slutar kl.13:20


torsdag:    

fredag:     Idrott- gul grupp. 
               

Trevlig helg!

Caroline
caroline.steen@edu.partille.se


Här kommer några bilder från Vallhamra. 

(Jag publicerar endast bilder på de barn där ni godkänt detta. Denna lapp att fylla i fanns i mappen som barnen fick med sig hem från uppropet. Om ni inte fyllt i lappen eller av annan anledning ändå vill se ditt barn på bloggen så maila mig ert godkännande.)




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar