fredag 15 november 2013

Veckobrev inföe v.47

Hej!

Kul att så många vuxna och barn kom till Partillekvällen! Barnen gjorde ett bra jobb på scenen. De har tränat på att samarbeta genom att själva styra över hur de vill framföra budskapet. Det har varit en process att tillsammans hitta lösningar och komma överens i grupperna. Bra jobbat barnen!!

På onsdag är det alltså skridskor i Vallhamra ishall som gäller. Vi kommer att samlas kl.08:00 utanör tratten. Sedan går vi till Vallhamra idrottsplats. Maila mig om ni har möjlighet att följa med! Det är alltid bra med många vuxna som kan knyta skridskor, eller om någon har möjlighet att köra barnens väskor till ishallen (kl.08:00) och möta upp oss när vi kommer fram ca 08:45?
Vi går även tillbaka till skolan ca 12:30. Även här är det toppen om någon kan köra barnens väskor så vi kan gå med lätta steg. Maila mig om ni har möjlighet att hjälpa till!

Det finns skridskor att låna men det bästa är om man har möjlighet att på ett eller annat sätt fixa med egna skridskor och hjälm.

Barnen behöver ha med sig matsäck eftersom vi inte äter lunch i bamba denna dag.




I veckan fick barnen med sig en gul lapp angående löss. Det är viktigt att alla luskammar nu i helgen så vi slipper vi oönskade gäster i skolan!!




Den 7:e januari är det stängningsdag på skolan. Barnen har fått hem en blå lapp.I  Skriv på och lämna tillbaka!




Att tänka på inför v.47


måndag:    Idrott-gul grupp
                 
           
tisdag:    Idrott-grön grupp


onsdag:      Vi åker skridskor! Ta med matsäck.


torsdag:    

fredag:     Idrott- gul grupp. 
               

Trevlig helg!
Caroline
caroline.steen@edu.partille.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar