fredag 12 september 2014

Veckobrev inför v. 38

Hej!

Är glad över att få träffa dessa barn varje vecka!


  • Torsdag 18 september är det skoljoggen. Alla elever på skolan är med och går, joggar eller springer. Årskurs 2 springer runt Björndammen och Björndamsterassen. Barnen ska ha på sig träningskläder och bra skor att springa i. Det går inte att duscha och byta om . Finns mer info om skoljoggen på en gul lapp som barnen fick med sig i ryggsäcken i dag.


  • Onsdag 24/9 är det skolfotografering. Ni har fått hem informationstalonger i brevlådan. Kryssa i vilka typer av foto ni är intresserade av. Vid fotograferingen lämnar jag lappen till fotografen.

  • Torsdag 16/10 är det Vaccination mot mässling, påssjuka och röda hund. I dag fick barnen hem information. I pappren ska du som förälder ge ditt tillstånd om vaccinationen och sedan skicka tillbaka till skolan. 

  • Kom i håg att ge ditt samtycke om det är okej att publicera bilder på ditt barn  på nätet, om du inte redan gjort det. Svarsenkäten om samtycke fanns med i den gröna plastfickan från uppropet. Jag behöver veta om det är okej att lägga upp bilder på ditt barn här på bloggen. Hittar du inte lappen? Maila mig eller skicka lapp att det är okej.

  • På onsdag är dags för läsläxan igen. Titta i väskan! Information om hur läsläxan går till kommer finnas tillsammans med läxan. Kom i håg att lämna tillbaka den gamla läsläxan från förra året om den ligger kvar hemma.


Och kom i håg att rösta på söndag!;)

I dag har vi pratat om demokrati, rösta och möjligheten att påverka.















Att tänka på inför v.38
                                       
måndag:    Idrott
13:00         Vi går till skolans bibliotek. Någon bok som ska lämnas tillbaka?
                
                          
tisdag: 
13:20   


onsdag:      Ny läsläxa delas ut
13:00    
           

torsdag: Skoljoggen. Träningskläder hela dagen. 
13:00   
                    

fredag:
12:00     
               

Trevlig helg!
Caroline
caroline.steen@edu.partille.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar