fredag 13 september 2013

Inför vecka 38


Hej!


  • I går var det föräldramöte. Tack till alla föräldrar som var där! På mötet behövde vi två representanter från klass 1A till föräldraforum. Målet med föräldraforum är att öka föräldrars insyn i verksamheten. Det handlar också om att skapa en arena för att kunna framföra  föräldrars åsikter och en chans för er  att vara med att påverka.Tack till Unas mamma Lejla för att du vill vara med! Vi behöver en till! Om du är intresserad av att vara representant från vår klass så maila mig så fort som möjligt. Första föräldraforums-mötet är den 3 oktober. Mer information om föräldraforum hittar du under länken "Björndammens hemsida" här till höger. 

  • Tisdag 17 september är det skoljoggen. Då springer hela skolan runt Björndammen. Det är toppen om alla har på sig bra kläder  att springa i denna dag. Grön grupp har idrott som vanligt.

  • Nu har vi startat i gång vårt tema "Jag i Partille". På torsdag 19 september ska vi gå på en vandring tillsammans med förskoleklassen och tvåorna. Vi kommer att se scoutgården, gamla kyrkskolan, Allum, kyrkan, säveån och slutmålet är "Borgen" som ligger i paradiset. Barnen ska ha med matsäck eftersom vi inte äter i bamba denna dag.

  • Måndag 23 september är det fotografering. Kom i håg att fylla i talongen om ni önskar köpa foton.   

  • I dag fick barnen med lapp hem angående avlusningsdagar 13-15 september. Vi uppmanar ALLA föräldrar att göra följande; Kamma igenom ditt barns hår med en luskam under helgen 13-15 september. Ju fler vi är som kammar desto större chans att vi slipper problem med huvudlöss under terminen.

  • Läsläxa! På onsdag nästa vecka är det dags för läsläxa. Eftersom barnen har hunnit olika långt i sin läsutveckling kommer de att ha olika läxor. Jag kommer att skicka med läsläxan tillsammans med information om vilken läxa just ditt barn kommer att få. Titta i väskan på onsdag!




Att tänka på inför v.38

måndag:    Idrott- gul grupp.

tisdag:     Skoljoggen! 

                 Idrott-grön grupp


onsdag:      Idrott- grön grupp   
                  Alla slutar kl.13:20

torsdag:    Partille-vandring. Ta med matsäck!

fredag:     Idrott- gul grupp. 
                Det är bra om gula gruppen kommer ombytta till skolan 
               denna dag eftersom lektionen börjar redan 08:10 på morgonen så lektionen
                kan komma igång så fort som möjligt.    



Trevlig helg!
Caroline
caroline.steen@edu.partille.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar